Αρχική BusinessNews Orion Airways: Με πτήσεις για Λονδίνο και Αθήνα κάνει αρχή η νέα...

Orion Airways: Με πτήσεις για Λονδίνο και Αθήνα κάνει αρχή η νέα κυπριακή εταιρεία

Με προτεραιότητα τους προορισμούς με κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως η Αθήνα και το Λονδίνο, η νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία, Orion Airways, ετοιμάζεται να αρχίσει τις πτήσεις της από και προς την Κύπρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας, Θανάσης Κόκκοτας, σε συνέντευξή του, σε μεταγενέστερο στάδιο σχεδιάζονται και δρομολόγια από και προς την κεντρική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία βρίσκεται μια ανάσα πριν την εξασφάλιση της εμπορικής άδειας από την Πολιτική Αεροπορία. Η άφιξη στην Κύπρο του πρώτου αεροσκάφους της εταιρείας αναμένεται στις 16 Ιανουαρίου. Στόχος είναι η δημιουργία ενός στόλου 5 αεροπλάνων τύπου Boeing 737- 800 μέχρι το τέλος του 2017, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών. Η εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει τις προγραμματισμένες πτήσεις της πριν το Πάσχα, ενώ οι ναυλωμένες (charter) θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Η εταιρεία σκοπεύει να παρέχει στους επιβάτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, για τις οποίες υπάρχουν χρεώσεις σε άλλες εταιρείες, με σκοπό να κάνει ευχάριστη την εμπειρία της πτήσης. «Πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουμε αρκετά το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον τομέα των αερομεταφορών, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Θανάσης Κόκκοτας….