Αρχική Τελευταία Νέα Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας

Η ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παροχή Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ενέκρινε την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, καλούνται οι οικογένειες των φοιτητών, οι οποίες δεν έχουν αιτηθεί την παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 πέραν της 6ης Μαΐου και οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Επισημαίνεται επίσης ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, έστω και αν δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση και η υποβολή όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών στο παρόν στάδιο, καθώς τα εν λόγω πιστοποιητικά θα ζητηθούν από την Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕΠΟ).

ΚΥΠΕ