Αρχική Τελευταία Νέα Πάτρα: Οι αντιφάσεις των αδελφών Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Πάτρα: Οι αντιφάσεις των αδελφών Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει πως είναι αθώα όμως οι αντιφάσεις στην οποίες έχει πέσει είναι πολλές όπως και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.ί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star η κατάθεση παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές, αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια.

Η γιατρός κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η μητέρα της 9χρονης της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα, ενώ Ρούλα και Δήμητρα ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα.

Μετά την κατάθεση της γιατρού το Star επικοινώνησε μαζί της ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρός στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Να σημειωθεί πως ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν και πως αυτή ήταν που είδε το μωρό ακίνητο και με τα χείλη του μελανά.

Οι ένοχες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Οι επιπτώσεις της ασφυξίας, οι κρίσεις επιληψίας, βαρβιτουρικά και αναισθητικά φάρμακα, ήταν τα ενδιαφέροντα της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας λίγο πριν το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως προκύπτουν από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Όπως αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η πρώτη αναζήτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το θάνατο της μικρής κόρης της, είναι ανατριχιαστική.

Η πρώτη αναζήτηση ήταν η έλλειψη οξυγόνου. Αυτό το στοιχείο έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί πράγματι από έλλειψη οξυγόνου που προκάλεσε η κεταμίνη πέθανε η Τζωρτζίνα.

Η 33χρονη μητέρα αναζήτησε πληροφορίες και για αναισθησία στα παιδιά. Όμως δεν κάνει αναζήτηση για χλωράλη, την ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα στις 17 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση.

Η αναζήτηση «ανασθητικά φάρμακα» παρουσιάζει τα βιβλία του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου που έχει αναφερθεί.  Έχει προχωρήσει στους όρους νυχτερινή επιληψία, εγκεφαλική ατροφία, φαινοβαρβιτάλη. Η πλευρά της οικογένειας είχε μάλιστα πει ότι αυτή η ουσία προκάλεσε τον θάνατο.

Ενδιαφέρον είναι ότι η 33χρονη έψαχνε το φάρμακο Epanutin, το οποίο είναι αντιεπιληπτικό, όμως δεν είχε δοθεί στην Τζωρτζίνα.

Διέγραψε την κεταμίνη

Από τη στιγμή που η Google επέστρεψε στο ψηφιακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου διαφημίσεις της κεταμίνης, είναι δεδομένο ότι η ίδια πληκτρολόγησε, σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, τη λέξη στην αναζήτηση της Google.

Η αναζήτηση αυτή δεν περιλαμβάνεται στην πλήρη καταγραφή που αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος. Αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς εμπειρογνώμονες των αστυνομικών αρχών, σημαίνει ότι η 33χρονη μητέρα διέγραψε τη συγκεκριμένη αναζήτηση προσπαθώντας να σβήσει τα ψηφιακά της ίχνη.

close