Αρχική Τελευταία Νέα Πέντε χρόνια στη φυλακή ο πατέρας που σκότωσε το βρέφος του στη...

Πέντε χρόνια στη φυλακή ο πατέρας που σκότωσε το βρέφος του στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 37χρονο κατηγορούμενο ο οποίος παραδέχθηκε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της δύο μηνών κορούλας του.

Η υπόθεση της τραγικής περίπτωσης του 2μηνου βρέφους στη Λεμεσό που πέθανε μετά από ισχυρό κούνημα που του προκάλεσε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τραυματική κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλα τραύματα που, όπως αποδείχθηκε, συνέβαλαν στο θάνατό του.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της ομολογίας στην οποία προέβη τελικά ο ίδιος ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος παραδέχθηκε και σήμερα άκουσε την ποινή του.

Ο πατέρας παραδέχτηκε ότι επιστρέφοντας στο σπίτι από τη δουλειά του, καθώς δεν μπορούσε να ακούει κοριτσάκι του να κλαίει μέσα στο δωμάτιο, το άρπαξε και το ταρακούνησε δυνατά μέχρι που σταμάτησε το κλάμα. Από την πλευρά της η μητέρα εξέφρασε άγνοια για τα όσα ομολόγησε ο σύζυγός της, λέγοντας ότι δεν ήταν μπροστά στο συμβάν και ότι η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα.

Αυτό έγινε την Τετάρτη 2 Μαρτίου και από εκείνη τη στιγμή το παιδί δεν έκλαψε ξανά. Το μωρό μεταφέρθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου αναίσθητο στο νοσοκομείο της Λεμεσού, με τους γονείς να αναφέρουν ότι είχε πνιγεί ενώ έτρωγε και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διαμετακομίστηκε στο Μακάρειο, όπου και κατέληξε.