Αρχική Τελευταία Νέα Περιμένουν αιματοκύλισμα μετά το φόνο Ροδοθέου

Περιμένουν αιματοκύλισμα μετά το φόνο Ροδοθέου

Σε αναβρασμό η Αστυνομία, μετά το φόνο του Άντρου Ροδοθέου, αναμένοντας ότι ο κύκλος αίματος που ξεκίνησε με τη δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη στην Αγία Νάπα, δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα.

Η δολοφονία του Ροδοθέου αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύκτας και κυρίως στον άγριο ανταγωνισμό, που υπάρχει σε παράνομες επαγγελματικές δραστηριότητες του υποκόσμου.

Αυτό είναι που ανησυχεί τους αστυνομικούς ανακριτές, οι οποίοι πιστεύουν ότι μια νέα γενιά εγκληματικών στοιχείων, οι οποίοι πια ενισχύονται και με επαγγελματίες ψυχρούς δολοφόνους από το εξωτερικό, προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία της νύκτας με αιματηρές συνέπειες.

Τα εκατομμύρια που διακινούνται στις δουλειές της νύκτας είναι κινητήρια δύναμη, που ανησυχεί την Αστυνομία καθώς παρακολουθεί την ανάπτυξη μιας κυπριακής μαφίας νέων προδιαγραφών και νέων προσώπων.

Για τη δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου, προχτές βράδυ στη Γεράσα, τα στοιχεία των ανακριτών είναι ελάχιστα. Δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική μαρτυρία, αλλά ούτε και οποιαδήποτε στοιχεία από το χώρο του εγκλήματος, καθώς οι δολοφόνοι φαίνεται ότι μάζεψαν ακόμα και τους κάλυκες των σφαιρών, Μέχρι χτες, πάντως, παρά τις εξονυχιστικές έρευνες δεν εντοπίστηκε τίποτε.

Κυρίως, από τις μαρτυρίες των φίλων του Ροδοθέου, που ήταν μαζί του στο σπίτι, συμπεραίνεται ότι ο εκτελεστής, ή οι εκτελεστές, έριξε πρώτα έναν μόνο πυροβολισμό που έπληξε τον 61χρονο στην κοιλιά, και ήταν η σφαίρα διαπέρασε τη σπονδυλική του στήλη και προκάλεσε ρήξη κοιλιακής αορτής. Αυτή μία σφαίρα τον σκότωσε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ριπές πυροβολισμών, προφανώς για εκφοβισμό των υπολοίπων ώστε να δοθεί χρόνος στο δολοφόνο να εξαφανιστεί. 

 

Πηγή: “Φ”