Αρχική Τελευταία Νέα Πολίτης καταδίωξε τσαντάκια στη Λεμεσό

Πολίτης καταδίωξε τσαντάκια στη Λεμεσό

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 04 Δεκεμβρίου 2017 σε δρόμο της Λεμεσού.  Η δράση τσαντάκια οδήγησε σε καταδίωξή του από πολίτη και ο τραυματισμός του τελευταίου από τον δράστη που παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με το OffSite, όλα άρχισαν στις 00:10 τα χαράματα της Τρίτης όταν τουρίστρια που περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο της Λεμεσού προσεγγίστηκε από μοτοσικλετιστή ο οποίος άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα αμέσως κάλεσε σε βοήθεια και ανταποκρίθηκε άμεσα 31χρονος οδηγός στο αυτοκίνητο του οποίου επιβιβάστηκε και ακολούθησαν τον δράστη. 

Σε κάποιο σημείο ο 31χρονος προσπέρασε τον μοτοσικλετιστή και προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά ο δράστης πάτησε γκάζι και χτύπησε τον 31χρονο στο δεξί πόδι, ενώ τον έριξε κάτω με συνέπεια να τραυματιστεί στο πίσω μέρος της κεφαλής. Παράλληλα, υπέστη εκχυμώσεις και έγκαυμα από την τριβή στον άσφαλτο.  Ο δράστης διλεφυγε και καταζητείται για αδικήματα κλοπής από πρόσωπο και αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης.

Πηγή: OffSite