Αρχική Εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Μαρίνα Λεμεσού

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Μαρίνα Λεμεσού

Ένα αυθεντικό χριστουγεννιάτικο χωριό με δεκάδες διασκεδαστικά παιχνίδια άνοιξε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στη Μαρίνα Λεμεσού που σηματοδότησε την έναρξη αυτής της εορταστικής περιόδου. Αυτό το εντυπωσιακό τοπίο των χειμώνων, με διάφορα παιχνίδια διασκέδασης, βόλτες και εκθεσιακά περίπτερα, θα ανάψει σίγουρα τη φαντασία κάθε παιδιού!

Εορταστικά διακοσμημένο για να διαδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης, το χωριό φιλοξενεί τα βόλτα και τα διασκεδαστικά παιχνίδια του Parko Paliatso, τα οποία αναμφισβήτητα θαυμάζουν όλη την οικογένεια: ένα καρουζέλ, ένα τρενάκι και ένα μουσικό ρητό διασκέδασης, μεταξύ άλλων, θα διασκεδάζουν λίγους φίλους για περισσότερο από ένα μήνα. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν όμορφες στολίδια και βιοτεχνίες στους υπέροχους χριστουγεννιάτικους πάγκους και να απολαύσουν μερικές εξαίρετες λιχουδιές, όπως τα τυπικά γιορτινά ζεστά ροφήματα και τα γλυκά με το στόμα, που θα πασπαλίσουν λίγο πιο μαγικό σε αυτή την ειδική χειμερινή περίοδο.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα προσφέρει μια αξέχαστη ατμόσφαιρα στην καρδιά της πόλης από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 από τις 16:00 έως τις 22:00 τις καθημερινές και από τις 11:00 έως τις 22:00 τα σαββατοκύριακα και τις αργίες . Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι δωρεάν, με παιχνίδια για αγορές διαθέσιμα.
Ξεκινώντας από τις 10 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Λεμεσού θα φιλοξενήσει επίσης μια σειρά από εορταστικές συναυλίες, κάθε Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, με μουσικούς και χορωδούς από διάφορες μπάντες της Λεμεσού. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.