Αρχική Τελευταία Νέα Προσοχή στους δρόμους – Κατολισθήσεις και παγετός

Προσοχή στους δρόμους – Κατολισθήσεις και παγετός

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δρόμοι των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα ορεινά..

Στα ορεινά παρατηρούνται διάφορα προβλήματα λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, ενώ σε διάφορους δρόμους έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις πετρών. Οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν στους ακόλουθους δρόμους:

  • Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά
  • Πλατρών –Τροοδίτισσας
  • Πεδουλά – Κύκκου και
  • Προδρόμου – Τροοδίτισσας

Λόγω παγετού, οι δρόμοι στα ορεινά είναι ολισθηροί. Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πλατρών, Προδρόμου και Καρβουνά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στα ορεινά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των διαβουλεύσεων για την Ολοκληρωμένη Λεμεσιανή Ανάπτυξη (ΟΛΑ)
Επόμενο άρθροΓεΣΥ: Xρέωση μέχρι €25 για επισκέψεις μετά τις 8 το βράδυ