Αρχική Τελευταία Νέα Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – H πρόγνωση αναλυτικά

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – H πρόγνωση αναλυτικά

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι τη Δευτέρα και θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 49 εκατοστά.