Αρχική Λεμέσιος Το κράτος του παράνομου parking

Το κράτος του παράνομου parking

Κυπριακή δημοκρατία. Τάχατες κράτος Ευρωπαικό. Παραμύθια της χαλυμάς. Μάλλον κράτος της μπανάνας και δεν το λέω εγω, αλλά το πρωτοείπε ένας εν ενεργεία τότε πρόεδρος της δημοκρατίας. Τι έγινε χθές; Ότι μπορεί να συμβεί σε ένα αεροπλάνο το οποίο για 51 χρόνια πετάει με αυτόματο πιλότο.

Το κράτος του παράνομου parking, του παράνομου καπνίσματος, του παράνομου κτίσματος, της παράνομης παραλίας, της παράνομης πλατείας, της παράνομης Φιλιππινέζας, του παράνομου Μπαγκλαντές, του ρουσφετιού, της απαλλαγής, του μέσου, του περιπαιξίματος, το κράτος του δυνατού.

Αλήθεια από ένα τέτοιο κράτος, το οποίο για να μην παρεξηγηθώ, διαχρονικά είναι και ήταν τέτοιο, περιμένατε από ένα τέτοιο κράτος, να διαχειρισθεί σωστά μια τέτοια κατάσταση με 100 εμπορευματοκιβώτια γεμάτα πυρίτιδα; Όσοι πιστεύατε ή περιμένατε κάτι τέτοιο, τότε είστε αδαείς ή με συγχωρείτε αχάπαροι.

 Ελπίδα για το μέλλον δεν έχω. Γιατί είναι πια στο πετσί όλων μας αυτή η διαφθορά. Όλοι μας παρανομούμε και όλοι μας  επιδιώκουμε και θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Φτάνει να εξυπηρετά τα δικά μας, τα προσωπικά μας, τα συμφεροντολογικά μας, τα οικογενειακά μας.

Κι΄αν στην Ελλάδα τους είπε ο Πάγκαλος την αλήθεια και δεν τους άρεσε, ότι δηλαδή, ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, ε, και στην δική μας την περίπτωση, δυστυχώς, ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ.

Ο ΛΕΜΕΣΙΟΣ…