Αρχική Τελευταία Νέα Τραγωδία στη Λεμεσό – 25χρονη με σύνδρομο Down ξεψύχησε αιφνιδίως μπροστά στη...

Τραγωδία στη Λεμεσό – 25χρονη με σύνδρομο Down ξεψύχησε αιφνιδίως μπροστά στη μητέρα της

25χρονη με σύνδρομο Down ξεψύχησε στο χώρο στάθμευσης του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού – Είχε μεταβεί εκεί με τη μητέρα της για εξέταση καθώς δεν αισθανόταν καλά, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της. Δεν επανήλθε παρά τις προσπάθειες των γιατρών ενώ δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Αύριο η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού τηςθα δώσει απαντήσεις στην περίπτωση της 25χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη 25χρονη με σύνδρομο Down, είχε μεταβεί το πρωί στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού για εξέταση, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Κατά την αναχώρηση τους και ενώ βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, η 25χρονη ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως μεταφέρθηκε εντός του νοσοκομείου, όπου γιατροί και νοσοκόμοι της έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες, με σκοπό να την επαναφέρουν, δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο, διαπίστωσαν ότι η άτυχη κοπέλα δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Όπως ανέφερε η μητέρα της, η 25χρονη τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά. Τα ακριβή αίτια θανάτου της αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα διενεργηθεί αύριο από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.