Αρχική Τελευταία Νέα Από σήμερα η Κύπρος υποδέχεται το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola! – Πότε...

Από σήμερα η Κύπρος υποδέχεται το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola! – Πότε θα επισκεφτεί την Λεμεσό

Το εμβληματικό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της CocaCola φέρνει ξανά κοντά μας τον Άγιο Βασίλη για να μοιράσει δώρα!

Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Κύπρο με το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola και τον Άγιο Βασίλη, μοιράζοντας αμέτρητες στιγμές χαράς και πολλά δώρα από τις 12 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola θα περάσει στη διάρκεια του μοναδικού αυτού ταξιδιού του από τη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Πάφο, θα επισκεφθεί τους κεντρικούς δρόμους κάθε πόλης και θα σταθμεύσει σε μεγάλες υπεραγορές, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!

Το εντυπωσιακό κατακόκκινο όχημα και ο αγαπημένος σε όλους Άγιος Βασίλης  μας προσκαλούν να νιώσουμε την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων σκορπώντας απεριόριστη χαρά και άφθονη αγάπη!

 

Λευκωσία: 12, 17, 21, 27, 29, 30 Δεκεμβρίου

Λάρνακα: 18,19, 28 Δεκεμβρίου

Λεμεσός: 13, 20, 23 Δεκεμβρίου

Πάφος: 15, 16, 22 Δεκεμβρίου

 

Δείτε το ταξίδι του Χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca – Cola στην Κύπρο (τους δρόμους που θα διασχίσει και τους σταθμούς του), στο Coca-Cola Xmas Truck | Cyprus (cocacolaxmastruckcyprus.com)


Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/ & Insagram: https://www.instagram.com/cocacolahbc.cy