Αρχική BusinessNews Έξι νίκες για τη Škoda στο θεσμό Best Cars” από...

Έξι νίκες για τη Škoda στο θεσμό Best Cars” από το περιοδικό «What Car?»

Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Škoda: Στο θεσμό βραβείων “Best Cars of 2017”, που πραγματοποίησε το Βρετανικό περιοδικό “What Car?” η  Skoda πήρε την πρώτη θέση σε τρεις κατηγορίες και αναδείχθηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς βραβείων αυτοκινήτου στη Βρετανία. Τα μοντέλα Kodiaq, Fabia και Superb Combi απέσπασαν τις υψηλότερες διακρίσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η επιτυχία ολοκληρώθηκε με τις πρώτες θέσεις των Škoda Citigo, Fabia Combi και Superb στον τομέα «Best Value for Money» για τις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

 «Τα βραβεία “What Car?” είναι η απόλυτη καταξίωση και εμψύχωση για όλη την ομάδα της Škoda. Επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να επεκτείνουμε, να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε συναισθηματικά τη γκάμα μας. Ταυτόχρονα, η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει την αυξανόμενη απήχηση της μάρκας μας στις διεθνείς αγορές» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Škoda, Bernhard Maier.

Με τον τίτλο «Best Large SUV», το νέο Škoda Kodiaq απέσπασε ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά βραβεία αυτοκινήτου πριν ακόμα λανσαριστεί στην αγορά.

Με μήκος 4,70m, μέχρι επτά καθίσματα και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του το Škoda Kodiaq είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας, το οποίο άρχισε ήδη να παρουσιάζεται στις διεθνής αγορές από αυτό το μήνα. Κύρια χαρακτηριστικά του, η κομψή σχεδίαση, η ευρυχωρία η πρακτικότητα και οι καινοτόμες τεχνολογίες  που συναντάμε  σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

 Για τρίτη συνεχή φορά, το Škoda Fabia απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου μικρού αυτοκινήτου «Best Small Car» στο θεσμό «What Car?».

Το Škoda Superb Combi υπερασπίστηκε τον περσινό του τίτλο στα φετινά βραβεία. Το μοντέλο ενσωματώνει τις βασικές αξίες της εταιρείας στη σημερινή του έκδοση και είναι πιο ευρύχωρο, πρακτικό και έξυπνο από ποτέ. Με το μεγαλύτερο χώρο επιβατών και αποσκευών στην κατηγορία του, το μοντέλο αποτυπώνει μία δυναμική, κομψή και συναισθηματική σχεδίαση. Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας της Škoda προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, υψηλή λειτουργικότητα και καλή σχέση τιμής / επιδόσεων.