Αρχική Τελευταία Νέα Σκόνη στην ατμόσφαιρα – Μέτρα προφύλαξης ευάλωτων ομαδων

Σκόνη στην ατμόσφαιρα – Μέτρα προφύλαξης ευάλωτων ομαδων

Χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει σταδιακά την περιοχή και η σκόνη είναι ιδιαίτερα αισθητή απο νωρίς το πρωί της Πέμπτης. 
 

Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αργά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, αρχικά στα δυτικά και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή πτώση.

 ΚΥΠΕ