Αρχική Τεχνολογία Smartwatch με δυνατότητα αυτόνομης mobile σύνδεσης από LG

Smartwatch με δυνατότητα αυτόνομης mobile σύνδεσης από LG

Η LG αποκάλυψε στη Νέα Υόρκη μερικές ακόμα πληροφορίες για το επερχόμενο Watch Urbane 2nd Edition. Με δυνατότητα επιλογής για σύνδεση μέσω 4G, 3G, Wi-Fi ή Bluetooth, η νέα wearable συσκευή λειτουργεί μέσω Android smartphones, αλλά και μόνη της.

Με διάμετρο 44,5 χιλιοστά και κυκλική Plastic OLED οθόνη 1,38 ιντσών, το ανανεωμένο Watch Urbane μοιάζει με ένα κλασικό ρολόι, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και υποαλλεργικό ελαστικό λουράκι. Σύμφωνα με την LG, η μπαταρία του μετά από πλήρη επαναφόρτιση διαρκεί για περισσότερο από μία μέρα, εφόσον ο χρήστης αξιοποιεί παράλληλα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα τρία κουμπιά στη δεξιά πλευρά του νέου Watch Urbane παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις συντόμευσης, όπως τις επαφές, το LG Health και τη λίστα εφαρμογών. Εκτός από την επιλογή 16 διαφορετικών καντράν που περιλαμβάνονται στη συσκευή, υπάρχουν επίσης διαθέσιμες λειτουργίες σχετικές με τη φυσική κατάσταση και το γυμναστήριο, όπως παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, συμβουλές για προπόνηση και παρακολούθηση του επίπεδου του στρες.

«Ο τομέας των wearables συνεχίζει να εξελίσσεται και εμείς παίζουμε ενεργό ρόλο σε αυτό, φέρνοντας στην αγορά διάφορες συσκευές που απευθύνονται σε διαφορετικούς καταναλωτές», δήλωσε ο Juno Cho, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications. «Στην LG, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει μία wearable συσκευή που ταιριάζει σε όλους. H δεύτερη έκδοση του LG Watch Urbane είναι ιδανική και αποτελεί μία must-have έξυπνη συσκευή, η οποία απευθύνεται σε δραστήρια άτομα που θέλουν να μένουν συνδεδεμένα με τον κόσμο, είτε βρίσκονται στη δουλειά, στο σπίτι ή στο γήπεδο του τένις».

Το Watch Urbane 2nd Edition θα είναι διαθέσιμο αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κορέα, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Πηγή protothema.gr…