Αρχική Τελευταία Νέα Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου στη Λεμεσό – Τον «έκαψε» μαρτυρία – Συνελήφθη 44χρονος...

Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου στη Λεμεσό – Τον «έκαψε» μαρτυρία – Συνελήφθη 44χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 44χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού 49χρονου, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από τις 20 Μαΐου 2024.

 

Ο 44χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Η φωτογραφία και τα στοιχεία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, στις 26 Μαΐου 2024, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το απόγευμα της 20ης Μαΐου, όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία, ότι 49χρονος, εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος σε δρόμο της Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 49χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου, φέροντας υποσκληρίδιο αιμάτωμα, αιμοθώρακα, πνευμοθώρακα και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο τραυματισμός του 49χρονου, φέρεται να προκλήθηκε από επίθεση, που δέχθηκε σε περιοχή της Λεμεσού, από άγνωστα πρόσωπα. Στο πλαίσιο της διερεύνησης εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον του 44χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Χθες, γύρω στις 7.30μ.μ., ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή του, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, ένα μαχαίρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ως εκ τούτου, επανασυνελήφθη και για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Μετά τη σύλληψη του 44χρονου η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 49χρονου, αυτός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.