Αρχική BusinessNews Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Η STAROIL ανακοινώνει τους τυχερούς που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, τους πέντε δρόμους αντοχής. Οι πέντε τυχεροί βγήκαν διπλά κερδισμένοι από τη χειμερινή προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης και πέραν του κουπονιού για δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας πέντε ευρώ έχουν κερδίσει από ένα δρόμο αντοχής. 

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου (αριθμός κουπονιού 1961), Τρύφωνας (αριθμός κουπονιού 1662), Χρυσόστομος Καμπούρης (αριθμός κουπονιού 3596), Στέλιος Στυλιανού (αριθμός κουπονιού 393) και Πανίκος Σωτηρίου (αριθμός κουπονιού 2993).

Στα πλαίσια της προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι καταναλωτές, λάμβαναν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της STAROIL για κάθε 200 Ευρώ που ξόδευαν σε πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία. Παράλληλα έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα εκ των πέντε δρόμων αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η προσφορά μας αυτή ήταν ένα απλό δείγμα της εκτίμησης μας προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τους στη προσφορά μας αυτή, κυρίως γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να λάβουν ποιοτικά καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».