Αρχική Τελευταία Νέα Στις 12 Μαΐου τα εγκαίνια του πάρκου επί της οδού Γκογκέν στο...

Στις 12 Μαΐου τα εγκαίνια του πάρκου επί της οδού Γκογκέν στο Ζακάκι

Ο Δήμος Λεμεσού με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι, την Κυριακή 12 Μαίου θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του πάρκου επί της οδού Γκογκέν στο Ζακάκι.

Η ενημέρωση:

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 18:00, ο Δήμος Λεμεσού θα τελέσει τα εγκαίνια του πάρκου επί της οδού Γκογκέν στο Ζακάκι.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες, που θα επιτρέψουν στο κοινό να γνωρίσει τις ποικίλες υποδομές του πάρκου, οι οποίες προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα αναψυχής, χαλάρωσης, άθλησης, κοινωνικής συναναστροφής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Η κατασκευή του πάρκου έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα πόλο έλξης και κοινωνικοποίησης για την πολύ μεγάλη οικιστική περιοχή του Ζακακίου και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για αναβάθμιση των συνοικιών της Λεμεσού.

Tο έργο «Πάρκο επί της οδού Γκογκέν – Διαμόρφωση και κατασκευή δημόσιου πάρκου στις Δυτικές Συνοικίες της Λεμεσού» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.