Αρχική Τελευταία Νέα Συναγερμός στις Αρχές: 35χρονος κατέπεσε από γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο

Συναγερμός στις Αρχές: 35χρονος κατέπεσε από γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο

Σε συναγερμό τέθηκαν μελη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχωστου, μετά από πτώση άνδρα ηλικίας 35 ετών από την αερογέφυρα Λιοπετρίου, αργά το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος κατέπεσε στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αγίας Νάπας, την ώρα που οδηγοί διέρχονταν από το συγκεκριμένο σημείο και έντρομοι σταμάτησαν για να του παράσχουν βοήθεια.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του ενδέχεται να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε ότι 35χρονος φέρεται να ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο, από το οποίο ζήτησε να σταματήσει στον αυτοκινητόδρομο επικαλούμενος φυσική ανάγκη.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Λευκωσίας, από το οποίο είχε λάβει προσωρινό εξιτήριο πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή: LarnakaOnline