Αρχική Τελευταία Νέα Το ΑΚΕΛ προσφέρει 1000 ευρώ στον Πανίκο Χρυσάνθου για τη ζημιά που...

Το ΑΚΕΛ προσφέρει 1000 ευρώ στον Πανίκο Χρυσάνθου για τη ζημιά που υπέστη

pc2_1.jpg

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ


στον σκηνοθέτη Πανίκο Χρυσάνθου

 

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Αντρέας Καυκαλιάς και Βαλεντίνος Φακοντής, ο επικεφαλής του Τομέα Πολιτισμού, Κώστας Κώστα και το στέλεχος της Επαρχιακής Γραμματείας του ΑΚΕΛ Πάφου, Κώστας Δίπλαρος επισκέφτηκε σήμερα την κοινότητα της Πελαθούσας για να εκφράσει τη στήριξη του ΑΚΕΛ στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Πανίκο Χρυσάνθου του οποίου το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και σημαντικό αρχειακό υλικό. Η ζημιά που υπέστη ο καλλιτέχνης είναι ανυπολόγιστη. Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε τον σκηνοθέτη ότι το ΑΚΕΛ θα συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα δημιουργικό και πλούσιο έργο του. Η αντιπροσωπεία μετέφερε την ετοιμότητα του Κόμματος να στηρίξει με κάθε τρόπο τον δημιουργό.

pc2_1.jpg

Η παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού στο σπίτι του Πανίκου Χρυσάνθου στέλνει το μήνυμα ότι η πολιτεία θα παρέχει κάθε βοήθεια για αποκατάσταση των ζημιών στην οικία του, στηρίζοντας την προσπάθεια διάσωσης του σημαντικότατου αρχειακού υλικού του δημιουργού.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συνέφερε το συμβολικό ποσό των χίλιων ευρώ για κάλυψη των άμεσων τρεχουσών αναγκών του δημιουργού.