Αρχική Τελευταία Νέα Συννεφιασμένος ο καιρός απόψε με τυχόν βροχές ή και καταιγίδες

Συννεφιασμένος ο καιρός απόψε με τυχόν βροχές ή και καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριεοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, τα βόρεια και τα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τρίτη για να κυμανθεί όμως λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.