Αρχική Τεχνολογία Τα μελλοντικά μοντέλα της Volvo θα έχουν ενσωματωμένο Skype | Lemesos

Τα μελλοντικά μοντέλα της Volvo θα έχουν ενσωματωμένο Skype | Lemesos

Μπορεί η πολλή ενασχόληση με την τεχνολογία να αποσπά την προσοχή του οδηγού, αλλά τα επερχόμενα μοντέλα της Volvo θα έχουν σύνδεση Skype. 

H Volvo ανακοίνωσε ότι θα φέρει το Skype for Business στα μελλοντικά μοντέλα της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, ενώ η αρχή θα γίνει από τα πιο ακριβά μοντέλα της οικογένειας 90 της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλα θα εμφανίζονται στην κεντρική κονσόλα, όπου δεσπόζει η μεγάλη οθόνη χειρισμού των επιμέρους λειτουργιών των οχημάτων της Volvo. Εκεί, ο οδηγός θα βλέπει όλη τη λίστα των επαφών του στο Skype, μαζί με τις υπενθυμίσεις, τα μηνύματα και άλλα στοιχεία.

Θα έχει κανείς τη δυνατότητα να συμμετάσχει μέσω της εφαρμογής σε ένα virtual meeting μέσω Skype, απλώς και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ την απαραίτητη σύνδεση στο mobile Internet θα προσφέρει το συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο smartphone του οδηγού. Ο οδηγός θα μπορεί να προσθέτει και φωνητικές σημειώσεις μέσα από ειδική εφαρμογή, μετά από μία Skype κλήση, έτσι ώστε να έρθει η σωστή υπενθύμιση για ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία υποχρέωση.

Η Volvo δεν έδωσε, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα δυνατότητα στα οχήματά της, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει ένα κατάλληλο update για το λογισμικό των οχημάτων της Volvo.

PHGH: pestaola.gr…