Αρχική BusinessNews ΤΕΠΑΚ: Ψάχνει διαμερίσματα για φοιτητές στη Λεμεσό

ΤΕΠΑΚ: Ψάχνει διαμερίσματα για φοιτητές στη Λεμεσό

Διαμερίσματα ψάχνει το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του ΤΕΠΑΚ, το οποίο, σε συνεργασία με τη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου (Φ.Ε.ΤΕ.ΠΑ.Κ.), ζητά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν διαμερίσματα προς ενοικίαση στη Λεμεσό, με σκοπό τη στέγαση φοιτητών/τριών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ζητούνται διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, από στούντιο μέχρι τριών υπνοδωματίων, και τα οποία, κατά προτίμηση, να βρίσκονται σχετικά κοντά στα κεντρικά κτήρια του ΤΕΠΑΚ (Κτήριο «Αντρέας Θεμιστοκλέους»- Παλιό Κτηματολόγιο).  Διαμερίσματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση γίνονται επίσης δεκτά αλλά προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνα που βρίσκονται πλησιέστερα.

«Τα διαμερίσματα, κατά προτίμηση, θα πρέπει να διαθέτουν, σε καλή κατάσταση, βασική επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό, όπως ατομικό κρεβάτι σε κάθε υπνοδωμάτιο, ερμάρι, γραφείο, καρέκλα γραφείου, καναπέ/πολυθρόνες στο καθιστικό, τραπέζι και καρέκλες κουζίνας, φούρνο και εστία, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού», προστίθεται. Γίνονται, επίσης, δεκτά και διαμερίσματα χωρίς βασική επίπλωση, είναι όμως απαραίτητο να διαθέτουν εστία, φούρνο, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού.

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν σχέδιο κάτοψης διαμερίσματος και κάποιες φωτογραφίες (εξωτερικά το κτήριο και εσωτερικά του διαμερίσματος), ενώ σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα θα πρέπει να είναι έτοιμα για παράδοση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη 2023.

Η περίοδος ενοικίασης θα έχει διάρκεια ένα χρόνο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σύναψης 10μηνου συμβολαίου (Σεπτέμβριο 2023-Ιούνιο 2024) αν αυτό συμφωνηθεί μεταξύ ιδιοκτήτη/τριας και ενοικιαστή/τρια. Η δυνατότητα της όποιας ανανέωσης θα πρέπει επίσης να συμφωνηθεί μεταξύ ιδοκτήτη/τριας και του/της ενοικιαστή/τριας.

Σημειώνεται ότι ο ρόλος του Γραφείου Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας είναι μεσολαβητικός και η ενοικίαση και η υπογραφή του συμβολαίου θα γίνει από τους/τις φοιτητές/τριες.

Η δήλωση ενδιαφέροντος υποβάλλεται ηλεκτρονικά, από τον σύνδεσμο https://forms.gle/YrqyH8sa64gVNq2D6

Στην περίπτωση ιδιοκτητών που διαθέτουν περισσότερα από ένα διαμερίσματα, χρειάζεται να υποβάλουν χωριστή ηλεκτρονική φόρμα για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25002728.

Πηγή: ΚΥΠΕ