Αρχική Τελευταία Νέα Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον Εναέριο – Toν έψαχνε η...

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον Εναέριο – Toν έψαχνε η κόρη του και δήλωσε την εξαφάνιση του

Σωρός άντρα εντοπίστηκε γύρω στις 6.45 το πρωί να επιπλέει στη θάλασσα στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Οι αναφορές έκαναν λόγο για λουόμενο άνδρα ηλικίας 67 χρονών του οποίου τα στοιχεία παρέμεναν άγνωστα μέχρι πριν από λίγο.

Πρόκειται για τον 67χρονο Γιώργο Ευσταθίου από τη Λεμεσό. Λίγο μετά που εντοπίστηκε νεκρός και χωρίς να γνωρίζει τι είχε συμβεί, η κόρη του επικοινώνησε με την Αστυνομία Λεμεσού με σκοπό να τον δηλώσει ως ελλείπον πρόσωπο. Όπως ανέφερε η ίδια στην Αστυνομία, ο πατέρας της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πιο συγκεκριμένα έπασχε από Αλτσχάιμερ. Οι ελπίδες της οικογένειας ωστόσο ότι επρόκειτο να εντοπιστεί σώος και να επιστρέψει στο σπίτι τους, δυστυχώς, διαψεύστηκαν. Ο άτυχος άνδρας αφού ανασύρθηκε από τη θάλασσα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ιατρός επιβεβαίωσε το θάνατο του.

Η κόρη του άτυχου άντρα επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το πρόσωπο που είχε δηλώσει λίγο πριν ως ελλείπον.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του και κατά πόσον πρόκειται για πνιγμό ή ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή καρδίας, αν και το σενάριο του πνιγμού φαίνεται να απομακρύνεται. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού που μετέβησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άντρας διενήργησαν εξετάσεις και απέκλεισαν εκ πρώτης όψεως την εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: CyprusTimes