Αρχική Τελευταία Νέα Το City of Dreams Mediterranean παρουσίασε τις ξεχωριστές του εγκαταστάσεις στην έκθεση...

Το City of Dreams Mediterranean παρουσίασε τις ξεχωριστές του εγκαταστάσεις στην έκθεση “Γάμος Show”

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, συμμετείχε στο «Γάμος Show», τη μεγαλύτερη γαμήλια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας στο κυπριακό κοινό τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις, που το αναδεικνύουν ως ιδανικό γαμήλιο προορισμό.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους, τους καθοδήγησαν για να βρουν ό,τι χρειάζονται για την μοναδική αυτή μέρα, τον σχεδιασμό, τη γαμήλια τελετή, τη δεξίωση, αλλά και τον μήνα του μέλιτος, όλα κάτω από την ίδια στέγη.

Έχοντας διακριθεί με 7 αστέρια Michelin και 97 αστέρια στον Ταξιδιωτικό Οδηγό Forbes (FTG) το 2022, ως αναγνώριση των πλεονεκτημάτων της στη φιλοξενία και τις γαστρονομικές τέχνες, η Melco δημιουργεί μια ασυναγώνιστη επιλογή για την πραγματοποίηση γαμήλιων τελετών και άλλων εκδηλώσεων.

Το City of Dreams Mediterranean θα παρέχει εύρος επιλογών, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία για το γάμο τους. Το θέρετρο θα αποτελείται από 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά εστιατόρια, καθώς και χώρους πολλαπλών χρήσεων.

Η Διευθύντρια πωλήσεων του City of Dreams Mediterranean, κ. Anna Olsson, δήλωσε: «Αυτή είναι η ποιότητα που ο κόσμος αναμένει από έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φιλοξενία και αυτή είναι η ποιότητα που σκοπεύουμε να καθιερώσουμε στο City of Dreams Mediterranean. Το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης θα είναι απαράμιλλο όσον αφορά την εκλεκτή κουζίνα και τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Το City of Dreams Mediterranean θα εξελιχθεί σε gamechanger για τον τουρισμό του νησιού, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε και το κυπριακό κοινό να γνωρίζει ότι θα μπορεί να απολαμβάνει τα κορυφαία πρότυπα φιλοξενίας που εφαρμόζει η Melco σε όλες τις επιχειρήσεις της ανά το παγκόσμιο».