Αρχική Εκδηλώσεις «Το διαμάντι της Κύπρου» φιλοδοξεί να καταστήσει το Δήμο Δυτικής Λεμεσού ο...

«Το διαμάντι της Κύπρου» φιλοδοξεί να καταστήσει το Δήμο Δυτικής Λεμεσού ο Παντελής Γεωργίου

Έτοιμος να αναλάβει  τη νέα πρόκληση να υπηρετήσει το νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λεμεσού, δήλωσε χθες βράδυ ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχεία, Παντελής Γεωργίου, έχοντας όπως τόνισε υπηρετήσει με αφοσίωση ως Δήμαρχος Ύψωνα για επτά χρόνια και κουβαλώντας  εμπειρία, γνώση και πάθος, για να δώσει ανάπτυξη και προοπτική στη νέα οντότητα.

Υπέδειξε πως στο Δήμο Ύψωνα, με τη στήριξη των πολιτών και με τη συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργήσαν μια σειρά από έργα ποιότητας που αποσκοπούσαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Πρόθεσε πως μέσα από την πορεία αυτή απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις και πως φιλοδοξία του είναι να καταστήσει το Δήμο Κουρίου, το διαμάντι της Κύπρου.

Το όραμα του Παντελή Γεωργίου για τον Δήμο Δυτικής Λεμεσού είναι η δημιουργία μια περιοχή που θα ακτινοβολεί με ευκαιρίες ανάπτυξης και ποιότητα ζωής, που θα εντάξει στην καθημερινότητα του πολίτη το σεβασμό για το περιβάλλον και της βιοποικιλότητας, την χρήση βιώσιμων μέσων μετακίνησης από τους πολίτες για τις καθημερινές τους ανάγκες, που θα αναδεικνύει μέσα από τον πολιτισμό την ιστορία του τόπου και θα αποτελεί τα επόμενα χρόνια ένα τουριστικό σημείο αναφοράς για το νησί μας.

Πηγή: Κανάλι 6