Αρχική Αθλητικά Νέα Τροφική δηλητηρίαση 20 ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού τιμ του Άρη

Τροφική δηλητηρίαση 20 ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού τιμ του Άρη

Παραμονές του παιχνιδιού με την ΑΕΛ, 20 ποδοσφαιριστές του Άρη και άτομα του τεχνικού τιμ υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του Χριστόφορου Μιχαηλούδη η τροφική δηλητηρίαση φαίνεται προέκυψε μετά από εκδήλωση που είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της  Λεμεσού κάτι που επηρέασε μαζικά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά το περιστατικό η διοίκηση έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και περιμένουν να διερευνηθεί το όλο περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ.

Οι δηλώσεις από τον Χριστόφορο Μιχαηλούδη στον Super Sport FM (104.0)

Για την τροφική δηλητηρίαση: «Περίπου 20 ποδοσφαιριστές μας μαζί με μέλη του τεχνικού τιμ έπαθαν σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν από κάποια εκδήλωση που έκανε η ομάδα. Πήγαν στο νοσοκομείο. Ελπίζουμε ότι θα είναι όλοι καλά μέχρι αύριο. Όταν έχει να κάνει με την υγεία των αθλητών, προέχει η υγεία. Υπήρξε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία η οποία θα διερευνήσει κατά πόσο υπήρχε πρόθεση. Ευχόμαστε να μην προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν προκύψει, θα κινηθούμε νομικά. Από τη στιγμή που ήταν μαζική, ήταν υποχρέωση μας να το κάνουμε αυτό».

Πότε έγινε η καταγγελία: «Σήμερα το πρωί έγινε η καταγγελία. Η εκδήλωση έγινε πριν μερικές μέρες. Δεν έχει σημασία. Κάποιοι παίκτες είχαν προβλήματα με το στομάχι τους. Είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Αν αγωνίστηκαν κάποιοι παίκτες εξ αυτών στο ματς με την ΑΕΛ: «Κάποιοι παίκτες αγωνίστηκαν με την ΑΕΛ. Κάποιοι νιώθουν καλύτερα και κάποιοι άλλοι το ίδιο. Τους δόθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή».