Αρχική Τελευταία Νέα Το ΕΒΕΛ αρωγός στο έργο τού Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Το ΕΒΕΛ αρωγός στο έργο τού Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Επιταγή ύψους 2000 ευρώ παρέδωσε στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ), στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και της πάγιας πολιτικής του για στήριξη των ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς της πόλης της Λεμεσού.

Η τελετή παράδοσης της επιταγής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΒΕΛ τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο  Πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου, κ. Αυξέντης Ζεμενίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δ.Σ του και της φοιτητικής κοινότητας προς το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού για την έμπρακτη και  διαχρονική στήριξη και βοήθεια που παρέχει για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του Σωματείου αλλά και ευρύτερα προς την Κυπριακή κοινωνία.

 

Τόνισε ότι το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ στηρίζει τους φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με στόχο οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν να μην επηρεάσουν το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση και τη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για το μέλλον τους.

Στην αντιφώνησή του ο Προέδρος του ΕΒΕΛ, κ. Ανδρέας Τσουλλόφτας, είπε ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού αποτέλεσε έναν από τους θεσμούς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και στήριξαν την προσπάθεια για τη δημιουργία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το ΕΒΕΛ ήταν πάντοτε διπλά από το ΤΕΠΑΚ, αρωγός στις προσπάθειές του για ενίσχυση των φοιτητών του με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας και να στηρίξει τις προοπτικές των φοιτητών που έχουν ανάγκη, κατέληξε ο κ. Τσουλλόφτας.