Αρχική Εκδηλώσεις Το Κοιλάνι γιορτάζει «Τα Αφάμια» σε διήμερο φεστιβάλ με παλουζέ και χορό!

Το Κοιλάνι γιορτάζει «Τα Αφάμια» σε διήμερο φεστιβάλ με παλουζέ και χορό!

 

Το Κοιλάνι, το όμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, είναι γνωστό για τα παραδοσιακά του Αφάμια που γιορτάζουν τον τρύγο. Φέτος, τα Αφάμια συμπληρώνουν το εντυπωσιακό νούμερο των 41 χρόνων και το χωριό έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για να το γιορτάσει όπως πρέπει!

Το διήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην κοινότητα, διοργανώνοντας μια εορταστική στιγμή γεμάτη με μουσική, χορό, και φυσικά, τον παραδοσιακό παλουζέ.

Ο Όμιλος Κοιλανιωτών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοιλανίου αναμένουν πλήθος κόσμου στην πλατεία του χωριού για μια αξέχαστη μουσική βραδιά, προσφέροντας δωρεάν παλουζέ για όλους τους παρευρισκόμενους, μαζί με άλλες εκπλήξεις.

Η φετινή γιορτή έχει μια ιδιαίτερη χροιά αφού, μετά τα προηγούμενα χρόνια που όλα ήταν συγκρατημένα λόγω πανδημίας, το Κοιλάνι είναι έτοιμο να ξαναζήσει τη γιορτή όπως παλιά. Ο κόσμος της περιοχής ανυπομονεί να ενώσει τις δυνάμεις του σε χορό, μουσική, ποτό και γευστικό παλουζέ. Επιπλέον, το φεστιβάλ θα φιλοξενεί περίπτερα πώλησης, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν διάφορα προϊόντα του τόπου.

Σας περιμένουμε όλους στο Κοιλάνι για να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή του τρύγου!

Δείτε το πρόγραμμα: