Αρχική Τελευταία Νέα Μετά το Λανίτειο, ζημιές και σε νηπιαγωγείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά το Λανίτειο, ζημιές και σε νηπιαγωγείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν έχουν σταματημό οι βανδαλισμοί σε σχολικές εγκαταστάσεις, αφού μετά το Λανίτειο Λύκειο άγνωστοι βανδάλισαν και το Η’ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λεμεσού. Σε δηλώσεις του στην «Κ», ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, είπε ότι άγνωστοι έκαψαν το γρασίδι του νηπιαγωγείου και έσπασαν παιχνίδια.

Ο κ. Έλληνας σημείωσε πως «για ακόμη μια φορά ο πολιτισμός έπιασε πάτο αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι και πάλι κατέστρεψαν δημόσια Εκπαιδευτήρια μας, τα φυτώρια της μάθησης και του πολιτισμού». Επανέλαβε παράλληλα την ανάγκη να «εστιάσουμε τις προσπάθειες μας για να φτιάξουμε χαρακτήρες όχι φυλακές και οτιδήποτε άλλο μέτρο». Προτεραιότητα, πρόσθεσε, «η ανθρωποκεντρική παιδεία στα Σχολεία μας ταυτόχρονα με την μάθηση. Είναι εφικτό και άμεση αναγκαιότητα να γίνει».

Ερωτηθείς, με αφορμή τους βανδαλισμούς, αν τον βρίσκουν σύμφωνο οι σκέψεις που γίνονται για τοποθέτηση καμερών στα σχολεία, ο κ. Έλληνας απάντησε αρνητικά, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω μέτρο δεν θα είναι αποτελεσματικό. «Εάν κάποιος μπει στο σχολείο με κουκούλα πώς θα τον εντοπίσουν;» διερωτήθηκε, τονίζοντας πως λύση στο πρόβλημα θα δώσει η ανθρώπινη φρούρηση.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία Συνεργασίας Ιατρικών Υπηρεσιών και ΤΕΠΑΚ για αναβάθμιση της Σχολιατρικής Υπηρεσίας
Επόμενο άρθροΣτη Σφαλαγγιώτισσα η κηδεία του Νίκου Δίπλαρου