Αρχική Τελευταία Νέα Το πτώμα που εντοπίστηκε κοντά στο Νοσοκομείο Λεμεσού μάλλον είναι της άτυχης...

Το πτώμα που εντοπίστηκε κοντά στο Νοσοκομείο Λεμεσού μάλλον είναι της άτυχης Μαρούλας

Το πτώμα που βρέθηκε κοντά στο νοκοσοκομείο Λεμεσού εκτιμάται πως είναι της Μαρούλας Κυριακού 79 ετών η οποία λείπει από την οικία της από την 1η Αυγούστου. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, το πτώμα φαίνεται ότι ανήκει στην 79χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Αυγούστου, όταν είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Την ίδια μέρα είχε λάβει εξιτήριο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης. Μεταφέρθηκε ξανά στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου έλαβε εκ νέου εξιτήριο, αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, ενώ έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.
 
Για τον εντοπισμό της 79χρονης, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έγιναν συντονισμένες έρευνες τις τελευταίες τρεις μέρες, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών.