Αρχική Τελευταία Νέα Τον έπιασαν επ΄αυτοφώρω μετά από πληροφορία να προσπαθεί να κλέψει οικία στον...

Τον έπιασαν επ΄αυτοφώρω μετά από πληροφορία να προσπαθεί να κλέψει οικία στον Αγ. Αθανάσιο

Πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη για πιθανή διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό, οδήγησε μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του υπόπτου, άντρα ηλικίας 37 ετών. Εναντίον του 37χρονου διερευνάται και υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, με τα μέλη της Αστυνομίας να εντοπίζουν το κλοπιμαίο όχημα, ακολούθως μετά τη σύλληψη του υπόπτου.

Η πληροφορία για πιθανή διάρρηξη της κατοικίας στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, λήφθηκε γύρω στις 8.30 χθες το πρωί. Σύμφωνα με την πληροφορία, ύποπτος άντρας, είχε εισέλθει στην κατοικία αφού πρώτα είχε παραβιάσει μία από τις εισόδους. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας που αφού αρχικά απέκλεισαν περιμετρικά την κατοικία, διαπίστωσαν στη συνέχεια τη διάρρηξη του σπιτιού.

Κατά τον έλεγχο που τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν περιμετρικά της κατοικίας, ο ύποπτος άντρας εξήλθε από την παραβιασμένη είσοδο του σπιτιού, με τους αστυνομικούς να τον ανακόπτουν και να προχωρούν στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλειών, αφού κατά την ανακοπή του, αυτός έριξε στο έδαφος αριθμό κοσμημάτων και ένα κατσαβίδι.

Ακολούθησαν εξετάσεις εντός της κατοικίας από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στην παρουσία και του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο. Αυτός αναγνώρισε τα κοσμήματα που είχαν νωρίτερα εντοπιστεί, ως περιουσία που κλάπηκε από την κατοικία του, ενώ επιβεβαίωσε ότι διαρρηκτικά εργαλεία που εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας του, δεν ανήκουν στον ίδιο.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, παράνομης εισόδου σε περιουσία, παράνομης κατοχής περιουσίας, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, εναντίον του υπόπτου είχε εκδοθεί και δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, στην επαρχία Λευκωσίας, υπόθεση την οποία διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας.

Μετά από έρευνες χθες στη Λεμεσό, το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σταθμευμένο στην περιοχή Νεάπολης και παραλήφθηκε για φύλαξη και παράδοση στους ιδιοκτήτες του.