Αρχική BusinessNews Toν Μάρτιο ανοίγει της πύλες του το Parklane Hotel πρώην Le Meridien...

Toν Μάρτιο ανοίγει της πύλες του το Parklane Hotel πρώην Le Meridien – H πολυτέλεια στο μεγαλείο της και με πύργο

PARKLANE3.jpg

Στην τελική ευθεία για πλήρη μεταμόρφωση βρίσκεται το Parklane Hotel (πρώην Meridien), το οποίο ανήκει στην L’ Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Ltd, επένδυση της Εταιρείας C.C.C. Tourist Enterprises Public Company, και αναμένεται να επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το InBusiness στον ίδιο χώρο προγραμματίζεται και η ανέγερση ενός πολυώροφου κτηρίου με πολυτελή διαμερίσματα στα πλαίσια ενός σχεδίου μικτής ανάπτυξης.

        – Λεμεσός: H πολυτέλεια στο μεγαλείο της – Το Le Meridien μετά την ανακαίνιση και την μετονομασία σε Parklane

Σε ανακοίνωση της C.C.C. Tourist Enterprises για τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017, τονίζεται ότι η εταιρεία αναγνώρισε ζημιά ύψους €19.942, η οποία είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την ζημιά που καταγράφηκε στις 30 Ιουνίου 2016(ζημιά €14.820). 

PARKLANE3.jpg

Υπενθυμίζεται ότι κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η επένδυση κατά 24,98% στο μετοχικό κεφάλαιο της L’ Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited, ιδιοκτήτριας εταιρείας του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane Hotel. Το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της C.C.C. στο τέλος του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς ήταν €20,8 εκατ. έναντι €20,8 εκατ. στις 31 Δεκεμβρίου 2016, από τα οποία τα €20,7 εκατ. αντιπροσωπεύουν την λογιστική αξία της συμμετοχής με ποσοστό 24,98% στην L’ Union. 

Περισσότερα στο InBusinessNews