Αρχική Τελευταία Νέα Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με...

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

Μόλις 18 μήνες από την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του Trilogy Limassol Seafront, έχει ολοκληρωθεί η σκυροδέτηση των θεμελίων των δύο μπροστινών πύργων –  του West Tower και του  East Tower – οι οποίοι έχουν ξεπεράσει την επιφάνεια του εδάφους.

 

Ταυτόχρονα, έχει ολοκληρωθεί και η πασσάλωση του North Tower, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Mε εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση, όπως επίσης και την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών, οι πωλήσεις και οι κρατήσεις για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία των δύο μπροστινών πύργων έχουν ξεπεράσει τα €150 εκατομμύρια.

Trilogy Above Ground Level 2

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development και Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, σχολιάζοντας την εξέλιξη του έργου ανέφερε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας στο εργοτάξιο. O Project Manager και ο Εργολάβος επιβλέπουν την εξέλιξη του έργου που αναπτύσσεται με πρωτοποριακές πρακτικές σε συνεργασία με διεθνείς και τοπικούς συμβούλους, σε ένα οικόπεδο 21,500 τ.μ., με περισσότερους από 200 εργαζόμενους και 16 υπεργολάβους. Πρόκειται για μια τεράστια πρόκληση, είμαστε όμως βέβαιοι ότι το Trilogy θέτει νέα πρότυπα για τις high-rise αναπτύξεις στη Μεσόγειο. Το έργο αυτό αποτελεί μια μοναδική επένδυση σε προνομιακή τοποθεσία και σε εξαιρετική τιμή. Είναι o μοναδικός προορισμός στο νησί που συνδυάζει το τρίπτυχο live, work & play, και αναμένουμε ότι το ενδιαφέρον θα συνεχιστεί καθώς οι εργασίες του έργου προχωρούν. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε τις πωλήσεις των διαμερισμάτων του North Tower εντός του 2020.”

Trilogy Above Ground Level 3

Το Trilogy Limassol Seafront είναι μια ανάπτυξη μικτής χρήσης,  μια επένδυση των €350 εκ. που υλοποιείται από μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίου φήμης Αρχιτεκτόνων WKK και των πολιτικών μηχανικών Thornton Tomasetti, με έργα στο χαρτοφυλάκιό τους όπως τα Petronas Twin Towers στη Μαλαισία και το Jeddah Tower, το υψηλότερο κτίριο του κόσμου ύψους 1χλμ. Αποτελούμενο από μια εντυπωσιακή τριλογία παραθαλάσσιων πύργων με υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου και μια δημόσια πλατεία, το Trilogy προορίζεται να καταστεί προορισμός-ορόσημο τόσο για την Κύπρο όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε το trilogylimassol.com