Αρχική Τελευταία Νέα Βαρύ πένθος στο Παραλίμνι – Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 23χρονη...

Βαρύ πένθος στο Παραλίμνι – Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ανδρονίκη

Αύριο Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά η οποία έχασε άδικα τη ζωή της στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα στις 11:30 της Δευτέρας στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου, όταν το όχημα που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε μετωπικά με λεωφορείο του ΟΣΕΑ.

Από την σύγκρουση σώθηκε το τριών χρόνων κοριτσάκι της το οποίο βρισκόταν προσδεμένο σε παιδικό κάθισμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Παραλίμνι. Παράκληση της οικογένειας είναι να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την κορούλα της.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 11.30π.μ. χθες, ενώ η 22χρονη οδηγούσε σαλούν όχημα στο δρόμο Λιοπετρίου – Σωτήρας, έχοντας στο πίσω κάθισμα σε ειδικό καρεκλάκι το τρίχρονο παιδάκι της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με λεωφορείο που οδηγούσε 39χρονος, το οποίο μετέφερε 11 επιβάτες.

Η 22χρονη και το παιδάκι της απεγκλωβίστηκαν από το όχημα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα η 22χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Το τρίχρονο κοριτσάκι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο 39χρονος οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο, ενώ οι επιβάτες του λεωφορείου δεν τραυματίστηκαν.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.