Αρχική Τελευταία Νέα Βαρυποινίτες έσπασαν στο ξύλο δεσμοφύλακα και τον παραμόρφωσαν

Βαρυποινίτες έσπασαν στο ξύλο δεσμοφύλακα και τον παραμόρφωσαν

Συγκλονίζει η είδηση ότι δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών δέχθηκε επίθεση από βαρυποινίτες με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο χειμώνα, όταν είχε ανατεθεί στον εν λόγω δεσμοφύλακα να συνοδεύσει 11 βαρυποινίτες στην Εκκλησία των Φυλακών.

Στον δρόμο του επιτέθηκαν, προκαλώντας του κατάγματα στο κρανίο και το πρόσωπο και εκτεταμένους τραυματισμούς σε όλο του το πρόσωπο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται το αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ο δεσμοφύλακας.

Για την υπόθεση, σχετική καταγγελία έκανε η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία καταγγέλλει την όλη στάση της κυβέρνησης, που δεν ανέλαβε το κόστος των εξόδων της επέμβασης του δεσμοφύλακα, καθώς επίσης και το ότι άτομο το οποίο βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που του επιτέθηκαν, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μετά από διαβήματα της βουλευτού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δεσμοφύλακας κλήθηκε να περάσει εκ νέου από ιατροσυμβούλιο.

Πηγή: SigmaLive