Αρχική Εκδηλώσεις Xριστουγεννιάτικη έκθεση στη Μαρίνα Λεμεσού

Xριστουγεννιάτικη έκθεση στη Μαρίνα Λεμεσού

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, περιτριγυρισμένη από έμπειρους εκθέτες, το “All You Need for Christmas Exhibition” θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ από τις 11:00 έως τις 21:00. Οργανωμένη από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Κύπρου, η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις πιο εκπληκτικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και τα τελευταία εποχιακά προϊόντα.

Η έκθεση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ζεσταθεί για τα Χριστούγεννα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, προβάλλοντας τις εορταστικές τάσεις της ερχόμενης σεζόν. Δεκάδες εκθέτες των Χριστουγέννων θα παρουσιάσουν ασυνήθιστες και έξυπνες ιδέες για δώρα, γλυκά, ποτά, κεριά, διακοσμήσεις σπιτιού, συμβουλές ομορφιάς και άλλα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης μια πλούσια ποικιλία θεϊκών απολαύσεων, όπως ζεστό κρασί, σνακ και νόστιμα γλυκά.

Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν με τον Άγιο Βασίλη και να λάβουν τα καταπληκτικά καλούδια του, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια χορού, μπαλέτου και μουσικού θεάτρου που διοργανώνονται από το σχολείο “musicNart”. Αυτά θα λειτουργούν από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ στις 17:00 οι σπουδαστές “musicNart” θα παρουσιάσουν τη δική τους εξαιρετική ζωντανή παράσταση.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, καθώς και σε όλα τα εργαστήρια των παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το +357 25 588 116 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου Κύπρου.