Αρχική Τεχνολογία Αυτό θα είναι το νέο iPhone 7; Xρήστες παρουσιάζουν πως θα είναι...

Αυτό θα είναι το νέο iPhone 7; Xρήστες παρουσιάζουν πως θα είναι το νέο διαμάντι της apple με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν

Η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone 7 τον Σεπτέμβριο του 2016.

Με αφορμή αυτό το γεγονός μία ομάδα φανατικών της Apple δημιούργησε ένα απίστευτα λεπτομερές βίντεο, όπου έγινε viral, για το καινούριο iPhone 7, χρησιμοποιώντας όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Όπως φαίνεται, το νέο iPhone θα αποτελείται μόνο από μία οθόνη, μεγαλύτερη και από την οθόνη – γίγα του iPhone 6 Plus, η οποία θα έχει μέγεθος 5,4 ιντσών και ανάλυση 2048×1080. Αυτό που όμως πραγματικά κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η απουσία πλαισίου γύρω από την οθόνη που κάνει την επιφάνειά του ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Το κεντρικό κουμπί «εξαφανίζεται» ως δια μαγείας και μοιάζει να γίνεται ένα με την οθόνη, καθώς με δυσκολία το εντοπίζει κανείς ως μέρος της τεράστιας φωτεινής επιφάνειας του νέου μοντέλου. Όταν το smartophone δεν χρησιμοποιείται, το home button θα «εξαφανίζεται» μαγικά και θα γίνεται ξανά ορατό μόλις ο χρήστης το αναζητήσει.

Η πρόσβαση στις εφαρμογές που έχουμε αποθηκευμένες στη συσκευή μας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ το νέο μοντέλο θα έρθει με iOS 10!

Στο βίντεο παρουσιάζονται τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7 καθώς και ένα πιθανό design:

ΠΗΓΗ:news.gr…