Αρχική ΑΕΛ Έντονα ενοχλημένοι στην ΑΕΛ με την Ομόνοια, προσπάθησαν να “κλέψουν” τον Πιέχ,...

Έντονα ενοχλημένοι στην ΑΕΛ με την Ομόνοια, προσπάθησαν να “κλέψουν” τον Πιέχ, τα εισιτήρια με Αγία Νάπα

Έντονα ενοχλημένοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΛ με τις ενέργειες της διοίκησης της Ομόνοιας την τελευταία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα και πέραν της συνεχούς παρενόχλησης του Ατράντε για να φύγει από την ΑΕΛ και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα, αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι η Ομόνοια είχε μπει την τελευταία στιγμή σφήνα για να μην γίνει η μεταγραφή του Αρκάδιους Πιέχ στην ΑΕΛ και να αποκτήσει αυτή τον ποδοσφαιριστή.

Όπως είναι γνωστό ο Ατράντε έχει συμφωνήσει να παραμείνει στην ΑΕΛ ενώ το συμβόλαιο του θα επεκταθεί για έναν ακόμη χρόνο, ενώ ο Πιέχ αποκτήθηκε δανεικός από την Λέγκια.

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με Αγία Νάπα:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι άρχισε σήμερα Τρίτη (10/1/16) η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα, που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 17:00, στο Τσίρειο Στάδιο.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Τρίτη (12/01): 09:00-13:00 / 15:00-19:00

Τετάρτη (13/01): 09:00-13:00

Τιμή Εισιτηρίου:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €10

ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VIP (εκτός τελικού) και LION (εκτός ημιτελικού και τελικού).

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Τα ταμεία στο “Τσίρειο” θα ανοίξουν στις 15:30

** Στη φωτογραφία τα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας μας Αρκάντιουζ Πίεχ (αριστερά) και Οστόγια Στεπάνοβιτς (δεξιά) οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας το ερχόμενο Σάββατο στο Γ.Σ.Ζ..

** Υπενθυμίζουμε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ….