Αρχική ΑΕΛ Έχασε η ΑΕΛ με 2-1 από ΕΡΜΗ και βουλιάζει, τραγικοί οι διαιτητές,...

Έχασε η ΑΕΛ με 2-1 από ΕΡΜΗ και βουλιάζει, τραγικοί οι διαιτητές, ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΛ, μέχρι και offside από πλάγιο δόθηκε

Παίζοντας καλύτερα από τον ΕΡΜΗ αλλά δείχνοντας αδυναμία μπροστά στην αντίπαλη εστία η ΑΕΛ έχασε απόψε στην Λάρνακα με 2-1 από τον ΕΡΜΗ και βουλιάζει στον βαθμολογικό πίνακα. Απίστευτα λάθη από την διαιτησία που έσπρωχνε συνεχώς τον ΕΡΜΗ.

Ο ΕΡΜΗΣ στην μοναδική του επίθεση στο Α΄μέρος κατάφερε στο 12ο λεπτό να προηγηθεί με τον Βασιλόγιαννη ενώ η ΑΕΛ ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σιέλη στο 50′ μετά από ανατροπή του Μεσκά. Το 2-1 έγινε από τον Κειτά στο 87′.

Τραγικός ήταν ο διαιτητής του αγώνα, Γιαννάκης Αναστασίου ο οποίος έπαιξε καθαρά έδρα. Μοίραζε κάρτες στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, έδινε λανθασμένα ακόμη και πλάγια ενώ στο δεύτερο μισό παραχωρούσε συνεχώς φάουλ για την γηπεδούχο.

Χαρακτηριστικό της τραγικής διαιτησίας η φάση στο Α΄μέρος όταν ο Οχενέ έφευγε μόνος κι΄ο βοηθός τον σταμάτησε με υπόδειξη offside. Ο ίδιος βοηθός δυο λεπτά αργότερα υπέδειξε offside τον Φέλτσιερ μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ.

Κορυφαίο διαιτητικό λάθος η ακύρωση του γκολ του Φέλτσιερ στο 65′ και πάλι με λανθασμένη υπόψειξη offside.

Η υπόδειξη offside μετά από πλάγιο πρόκειται προφανώς για Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ακόμη μια πρωτοτυπία σε βάρος της ΑΕΛ μετά την ακύρωση πέναλτυ στο Δασάκι με τον Φρέντυ και τα έξι δευτερόλεπτα με Λεονή!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΒΟΣ:«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζοντας πώς επιτίθεται η αντίπαλη ομάδα στην έδρα της, ξέραμε ότι πάει σε άμεσες επιθέσεις. Ο αγωνιστικός χώρος έπαιξε τον ρόλο του, γιατί ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα πήγαινε στις μονομαχίες. Δεν προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου και βάλαμε τη μπάλα κάτω. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά όμως από κάποιους περίμενα καλύτερη απόδοση. Χάσαμε το παιχνίδι από μια καθοριστική φάση και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν επιτρέπεται να χάσεις ένα παιχνίδι αν δεν μπορείς να το κερδίσεις αν είσαι η ΑΕΛ. Το να μιλήσω ξανά για κάποιους κύριους είναι περιττό, γι’ αυτό θα σας αφήσω να τους κρίνετε εσείς».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Ερμής: Παναγόπουλος, Μπριτζίτο (60′ Μαγιέλε), Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Ουλίσε, Μουσταφά, Γουίκς (67′ Γκονζάλες), Βασιλόγιαννης, Λατόρε (73′ Γιενκά), ΚεϊτάΑΕΛ: Σκόβρον, Ελευθερίου (58′ Θεοδώρου), Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Κουταντέρ, Οχένε, Μέσκα (82′ Σταύρου), Φέλτσερ (90′ Μαύρου), Σαρντινέρο

 …