Αρχική Λεμέσιος Ήλθε στη Λεμεσό ο συμπαθής υπουργός, μας έριξε ένα “ΘΑ” για το...

Ήλθε στη Λεμεσό ο συμπαθής υπουργός, μας έριξε ένα “ΘΑ” για το συνεδριακό και καθάρισε

image

Στη Λεμεσό βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός συγκοινωνιών και έργων κύριος Μητσόπουλος, ο οποίος ως γνωστό παρακάθησε σε συνεδρίαση με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Λεμεσού.

Μετά την συνεδρίαση όπου δεν ξέρω κι΄εγώ τι λέχθηκε σε αυτή, ο υπουργός καθάρισε δίνοντας ένα ακόμη μεγάλο “ΘΑ” για το συνεδριακό, μας έριξε και μια κυκλοφοριακή μελέτη και αυτό ήταν.

Ο συμπαθής μας υπουργός φαίνεται να μην δυσκολεύθηκε και πραγματικά διερωτούμαι τι άκουσε από την άλλη πλευρά. Από τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους. Άκουσε κάτι ή δεν άκουσε τίποτα;

Είναι πάντως γνωστό και δεδομένο ότι η Κυπριακή πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια αγνοεί την πόλη μας και είναι γνωστό ότι τα πολεοδομικά έργα που έγιναν στη Λεμεσό είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Αν λοιπόν τόσα χρόνια ακούγαμε τόσα και τόσα και δεν βλέπαμε τίποτα, τώρα που δεν ακούσαμε σχεδόν τίποτα, τότε τι να περιμένουμε; Λέτε να υπάρχει κάτι πιο κάτω κι΄από το τίποτα;

Φαίνεται ότι για την Λεμεσό όντως υπάρχει. Γιατί στον προυπολογισμό του 2014 η πόλη μας θα πάρει “peanuts”. Η Λευκωσία παίρνει την μερίδα του λέοντος ενώ η Πάφος παίρνει ποσό 25 φορές μεγαλύτερο από αυτό της Λεμεσού.

Αυτό τουλάχιστον μαθαίνω…

Υ.Γ. Κύριε συμπαθέστατε υπουργέ και αγαπητέ μας δήμαρχε, γυρίστε το κεφάλι, δέστε και πέστε…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…