Αρχική Φούρπος Θα μας τρελλάνουν όλοι με το θέμα του Ντόσσα Τζούνιορ, αν δεν...

Θα μας τρελλάνουν όλοι με το θέμα του Ντόσσα Τζούνιορ, αν δεν αξίζει αυτός, τότε ποιός το αξίζει;

Θα μας τρελλάνουν όλοι με το θέμα Ντόσσα Τζούνιορ.

Από την μια η διοίκηση της ΑΕΛ που ψάχνει να βρει αγοραστή για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της στην χρονιά που έφυγε, από την άλλη τα δημοσιογραφούθκια να λένε και πάλι ότι η ΑΕΛ ζητάει πολλά.

Θα μας τρελλάνουν πραγματικά όλοι. Ο Ντόσσα Τζούνιορ είναι ένας στόπερ ο οποίος θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Ένας στόπερ σύγχρονος ο οποίος κόβει, ράβει αλλά και σκοράρει.

Γιατί λοιπόν και που το βασίζεται αγαπητά δημοσιογραφούθκια, όταν λέτε ότι ο Τζούνιορ δεν αξίζει για ένα εκατομμύριο; Και γιατί η ΑΕΛ πάση θυσία θέλει να πωλήσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή;

Αν είναι να καταλάβουμε κάποιον, καταλαβαίνω λίγο περισσότερο την διοίκηση της ΑΕΛ.  Πιθανότατα το βλέπει σαν θέμα γοήτρου να κάνει μια τέτοια πώληση, ενός ποδοσφαιριστή της σε μια ομάδα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Από την άλλη αν μείνει ο Τζούνιορ, η ΑΕΛ θα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή της μεταγραφή. Αν όμως φύγει ο Πορτογάλος, τότε η ΑΕΛ θα βγει οικονομικά ενισχυμένη, αλλά αγωνιστικά θα λαβωθεί και μάλιστα σοβαρά.

Και πριν κλείσω θα το πω. Δημοσιογραφούθκια, όταν λέτε κάτι να το δικαιολογείτε με επιχειρήματα και με αποδείξεις. Υπάρχει για παράδειγμα στόπερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερος του Ντόσσα; Μπα, όχι!

Περαστικά μας….

ο φούρπΟς…