Αρχική Πρόταση Αναπλάθουμε την ανάπλαση

Αναπλάθουμε την ανάπλαση

Η ανάπλαση η οποία επιχειρείται στο κέντρο της Λεμεσού, είναι ένα απο τα σημαντικότερα έργα που έγιναν ποτέ στην πόλη μας. Το έργο το οποίο θα κοστίσει κάπου κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ και το οποίο χρηματοδοτείται στο μεγαλύτερο του μέρος από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε, βρίσκεται πλέον στην τρίτη φάση. 

Θέλοντας λοιπόν να δώσουμε κάποιες προτάσεις βασιζόμενοι στο τι έγινε μέχρι σήμερα, ξεκινούμε μέσα από την στήλη μας “προτείνουμε”, να κάνουμε προτάσεις για σημεία τα οποία έχουν αναπλαθεί. Θα προσπαθήσουμε να αναπλάσουμε την ανάπλαση, έχοντας ελπίδες, ότι αυτό ίσως βοηθήσει την δουλειά που θα γίνει από εδώ και πέρα.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω δυο φωτογραφίες. Η πρώτη είναι η δική μας εισήγηση για το πως θα έπρεπε να αναπλαθεί το συγκεκριμένο σημείο στην οδό Ανεξαρτησίας. Η δεύτερη δείχνει πως κατάντησε το συγκεκριμένο σημείο στην οδό Ανεξαρτησίας, όπου έγινε η ανάπλαση και το οποίο θυμίζει χώρο στάθμευσης.  

Όπως πάντα θέλουμε την άποψη σας για την εισήγηση μας, μέσα από την ψηφοφορία που ακολουθεί και φυσικά είμαστε ανοικτοί και σε δικές σας εισηγήσεις τις οποίες θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε στην στήλη αυτή.

Sorry, there are no polls available at the moment….