Αρχική Φούρπος Αν μη κακό, το Τσίρειο γίνει Μαρί;

Αν μη κακό, το Τσίρειο γίνει Μαρί;

Όταν είχε εξαγγελθεί από πλευράς ΚΟΑ, ότι τα τρία Λεμεσιανά σωματεία δικαιούνται συνολικά το ποσό των περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή ποδοσφαιρικού ή ποδοσφαιρικών γηπέδων, κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι σε μεγαλομέσα της πρωτεύουσας, έσκισαν τα ιμάτια τους κι΄επικαλούμενοι την τάχατες οικονομική κρίση, διερωτούνταν αν είναι σοβαρό το κράτος.

Τα ίδια μεγαλομέσα και οι μεγαλοδημοσιογράφοι τους, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν στο Μαρί, έσκισαν εκ νέου τα ιμάτια τους για καταδίκες, βγάζοντας απόρρρητα έγγραφα στην φόρα, τα οποία αν έβγαζαν πιο πριν, ίσως να μην συνέβαινε τίποτα. Βέβαια μετά το “παναύρι”, τα μεγαλομέσα έγιναν ξερόλες, έστησαν δικαστήρια και έκδωσαν καταδίκες.

Σήμερα για πολλοστή φορά, ακούμε για προβλήματα στο τσίρειο στάδιο, μετά ακούμε κάποιους να μας καθησυχάζουν, να μας λένε ότι οι αρμόδιοι δεν βλέπουν πρόβλημα κλπ κλπ κλπ. Δεν είμαι αρμόδιος και δεν καταλαβαίνω από στατικά, αυτό όμως που ξέρω, είναι ότι το τσίρειο στάδιο, είναι σαν έναν ηλικιωμένο, ο οποίος κάθε τόσο πίνει ένα viagra και προσπαθεί για μια ακόμη φορά.

Αν λοιπόν αυτός ο ηλικιωμένος, πάθει κάποια στιγμή έμφραγμα, είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν γέρο, αν δηλαδή μη κακό, το Τσίρειο γίνει Μαρί, τότε τα μεγαλομέσα και οι μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι προσέτρεξαν να καταδικάσουν τον ΚΟΑ για τα κονδύλια στους Λεμεσιανούς, τότε όλοι αυτοί τι θα πούν; Θα ζητάνε μάλλον και πάλι διερευνητικές και θα ανακαλύψουν και πάλι την τασσιηνόπιτα.

Και βέβαια κλείνοντας, θα πρέπει να σας πληροφορήσω, ότι ο ΓΣΠ έβαλε πλώρη, για την επέκταση της κερκίδας απέναντι από την κεντρική. Το κόστος θα ανέλθει πέραν των δέκα εκατομμυρίων και μάλιστα η απόφαση αυτή πάρθηκε και μετά το Μαρί. Δηλαδή μετά που η οικονομική κρίση την οποία επικαλούνταν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Δεν είδαμε όμως να γράφουν κάτι γι΄αυτό.

Δεν κινδυνολογώ, απλά εκφράζω τις απορίες, τις φοβίες και την αγανάκτηση, του απλού φιλάθλου, του απλού πολίτη. Οι αρμόδιοι είναι αυτοί που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με πάσα σοβαρότητα. Κι΄ανάμεσα στους αρμόδιους, θεωρώ και πιστεύω ότι είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι ευθύνονται εξ ίσου, με τον κάθε μηχανικό ή πρόεδρο οργανισμού και σωματείου.  

Καληνύκτα σας.

Ο φούρπΟς      …