Αρχική Λεμέσιος Από την Λάρνακα στην τουριστική περιοχή Λεμεσού θα μεταφερθεί μέρος των κρατικών...

Από την Λάρνακα στην τουριστική περιοχή Λεμεσού θα μεταφερθεί μέρος των κρατικών αποθεμάτων πετρελαίου κι΄όμως….

Από την Λάρνακα στην τουριστική περιοχή Λεμεσού θα μεταφερθεί μέρος των κρατικών αποθεμάτων πετρελαίου κι΄όμως και παρά την πολύ κακή και άσχημη εξέλιξη για την πόλη μας κάνενας Λεμεσιανός αρμόδιος ή αξιωματούχος δεν αντιδρά.

Συγκεκριμένα το κράτος και μετά από συμφωνία με την ΑΗΚ θα μεταφέρει σε αποθηκευτικούς χώρους στον σταθμό της ΑΗΚ στην Μονή, 40000 κυβικά μέτρα καυσίμων έναντι του ποσού των €20 ανα κυβικό μέτρο, δηλαδή συνολικά €800000 ετησίως

Μετά από αυτή  την εξέλιξη δεσμεύεται και η πιθανότητα τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας προς τα Ανατολικά ενώ δημιουργείται ένας χώρος αποθήκευσης καυσίμων σε απόσταση αναπνοής από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Λεμεσού.

Σημειώνω ότι και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε ο σταθμός της ΑΗΚ στην Μονή θα έκλεινε ενώ υπήρχαν σχεδιασμοί για μεγάλη τουριστική ανάπτυξη στον χώρο δίπλα από αυτόν εκεί όπου βρισκόταν το Τσιμεντοποιείο.

Αυτά προς αναφορά και με την ελπίδα ότι επιτέλους κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν για να σώσουν την Λεμεσό μας από αυτή την καταστροφή! Δεν ξέρω ποιοί θα είναι αυτοί, οι βουλευτές, το ΕΒΕΛ, οι Δήμοι, οι απλοί πολίτες. Κάποιοι…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…

image