Αρχική Τελευταία Νέα Αρχίζει η απομάκρυνση σκυβαλοσακούλων από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας 

Αρχίζει η απομάκρυνση σκυβαλοσακούλων από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας 

Από αύριο Τρίτη μέχρι και το Σάββατο, 22 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από τη Σκαρίνου μέχρι την Αλάμπρα θα εκτελούνται εργασίες απομάκρυνσης σκυβαλλοσακούλλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200μ. περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.