Αρχική Πρόταση Θέλουμε μουσείο αυτοκινήτου; Oρίστε!

Θέλουμε μουσείο αυτοκινήτου; Oρίστε!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα, Φωνή της Λεμεσού, ο γνωστός Λεμεσιανός επιχειρηματίας και πρώην ραλλύστας, Ντίμης Μαυρόπουλος, γνωστοποιούσε την πρόθεση και επιθυμία του, για την δημιουργία παλαιού αυτοκινήτου στην Λεμεσό, το οποίο θα στεγάσει την συλλογή του κύριου Μαυρόπουλου, από 70 παλαιά-ιστορικά αυτοκίνητα.

Ο Ντίμης Μαυρόπουλος στην συνέντευξη του, αναφέρεται και στις προσπάθειες του μέσα από επαφές που είχε με κρατικές υπηρεσίες και τον ΚΟΤ, για την δημιουργία και αξιοποίηση του μουσείου, για τουριστικούς αλλά και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χωρίς ωστόσο όπως αναφέρει να έχει μέχρι στιγμής βρεί θετική ανταπόκριση.

Πρόσφατα βρεθήκαμε για δουλειές στην Αθήνα. Γνωρίζοντας ότι εκεί έχει πρόσφατα λειτουργήσει σε ένα χώρο 5000 τ.μ., μουσείο παλαιού κια ιστορικού αυτοκινήτου και διαβάζοντας την συνέντευξη του συμπολίτη μας, είπαμε να το επισκεφθούμε. Και το κάναμε και μείναμε έκπληκτοί. Έκπληκτοι για το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό, φτάνει να το θέλει κάποιος πραγματικά.

Διαβάστε στον σύνδεσμο αυτό, τα πάντα για το μουσείο στην Αθήνα και αντιγράψτε. Δεν είναι κακό άλλωστε να αντιγράφει κανείς, κάτι καλό από τον άλλο. Αντιγράψτε, βελτιώστε και κάντε το. Εμείς προτείνουμε και τον χώρο. Δεν θα δώσουμε βεβαίως τα χρήματα γιατί δεν τα έχουμε. Αλλά γι΄αυτό υπάρχει το κράτος, οι δημοτικές αρχές, το ΕΒΕΛ.

Ένα τέτοιο μουσείο, στη περιοχή του κάστρου και συγκεκριμένα στο “ορθωγώνιο” το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους δρόμους που οδηγούν ανατολικά και δυτικά από τον κυκλικό κόμβο του παλιού λιμανιού, θα ήταν ένα μεγάλο συν, για την ίσως σε δυο χρόνια από σήμερα, πιο ανεπτυγμένη περιοχή της Κύπρου.

Αν συμφωνείτε με την πρόταση μας, δηλαδή την δημιουργία μουσείου παλιού και ιστορικού αυτοκινήτου στα πρότυπα αυτού της Αθήνας και στον συγκεκριμένο χώρο, τότε ψηφίστε πιο κάτω ναι. Αν διαφωνείτε και αν θεωρείτε την πρόταση μας, πρόταση επιστημονικής φαντασίας κι΄εμάς φαντασιόπληκτους, τότε ψηφίστε όχι.

Sorry, there are no polls available at the moment….