Αρχική Λεμέσιος Οι άρχοντες, δεν κυκλοφορούν στην πόλη;

Οι άρχοντες, δεν κυκλοφορούν στην πόλη;

image
image
image
image

Δηλώσεις τις οποίες ακούσαμε με ενδιαφέρον, με έκπληξη και με χαρά, έκανε την περασμένη Δευτέρα στο ΚΑΝΑΛΙ 6, ο αντιδήμαρχος στον Δήμο Λεμεσού, φίλτατος Σάββας Στούππας.

Ο κύριος Στούππας αποκάλυψε ότι οι περίφημες ποδηλατολωρίδες, θα ξαναβαφτούν!

Έχουμε όραμα και θα επιμείνουμε είπε ο αγαπητός αντιδήμαρχος, ο οποίος είπε ότι αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη στην οποία παρακάθησαν, ο Δήμος Λεμεσού, τα Δημόσια Έργα, η Πολεοδομία και η τροχαία.

Ακούσαμε λοιπόν τις αποκαλύψεις αυτές με ενδιαφέρον, γιατί όντως είναι ενδιαφέρον να ακούς κάτι τέτοιο!

Τις ακούσαμε με χαρά γιατί και εμείς υποστηρίζουμε μια πόλη με λιγότερα αυτοκίνητα και μια πόλη φιλικότερη σε πεζούς και στα ποδήλατα. Αυτό έθεσε σαν στόχο και σαν όραμα του ο αντιδήμαρχος.

Ακούσαμε όμως και τις δηλώσεις με μεγάλη έκπληξη.

Έκπληξη για το γεγονός ότι ο κύριος Στούππας μέχρι πριν από λίγους μήνες ήθελε να κάνει την μια λωρίδα της οδού Ανεξαρτησίας σε χώρο στάθμευσης, δεν τα κατάφερε εκεί, το πέτυχε στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Έκπληξη όμως και γιατί ο τρόπος που καταγράφηκαν και σχεδιάστηκαν οι ποδηλατολωρίδες, έχει αποτύχει παταγωδώς και παντελώς.

Εν κατακλείδι, όποιος δημότης και όποιος πολίτης άκουσε τις δηλώσεις αυτές, εύλογα θα έχει διερωτηθεί. “Μα οι άρχοντες αυτής της πόλης, δεν κυκλοφορούν στην πόλη”;

Το ίδιο ερώτημα μας βασανίζει και για την περιοχή του κάστρου και για τον παραλιακό πεζόδρομο και για τον παραλιακό ποδηλατόδρομο.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι χτεσινές, από την ποδηλατολωρίδα στην οδό Πέτρου Τσίρου. Δεν χρειάζονται πιστεύουμε περισσότερα σχόλια.

Ευχόμαστε απλά καλή επιτυχία στον αντιδήμαρχο μας και στο όραμα του για μια πόλη με πρισσότερο ποδήλατο. Είμαστε μαζί του.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…