Αρχική Τελευταία Νέα Η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 4 Ιουνίου στα πλαίσια...

Η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 4 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος

Η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 4 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην περιβαλλοντική ενημέρωση, στην προώθηση της διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση του κοινού που επισκέπτεται και χρησιμοποιεί τη Μαρίνα Λεμεσού, γύρω από ζητήματα που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον, και γενικότερα τον πλανήτη.

Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουντην ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, παιχνίδια, εκθέματα και ζωντανή μουσική. Η χορωδία του ιδιωτικού σχολείου Silverline Private School θα τραγουδήσει κατά μήκος της προκυμαίας, ενώ το συγκρότημα Tat-t Nabar θα δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα με μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η Ημέρα Περιβάλλοντος, την οποία χορηγεί η Conercon Energy Solutions, θυγατρική της Lanitis Energy, αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία ενημέρωσης του κοινού γύρω από ζητήματα που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον με διαδραστικό και καινοτόμο τρόπο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Marlisco.Cyprus AKTH Κέντρο Μελετών και Έρευνας Sewerage Board of Limassol – Amathus Makis Markoulias – Deepbreathphotography CYMEPA Ahk Cyprus Energy Agency SUP Club Limassol Anakyklos Perivallontiki Funraising Charity Foundation GocycleEsperides Wedding Flowers 27ον Συστημα Ναυτοπροσκοπων Λεμεσου

image

 …