Αρχική Τεχνολογία Εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά 3D με τη σφραγίδα της LG με Bluetooth Headset...

Εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά 3D με τη σφραγίδα της LG με Bluetooth Headset HBS-750

Πέραν της ασφάλειας αλλά και της ελευθερίας κινήσεων τις οποίες προσφέρει η χρήση μιας οποιασδήποτε συσκευής Bluetooth, το τελευταίο απόκτημα της LG, Bluetooth Headset HBS-750, δίνει έναν άλλο «αέρα» σε όποιον το χρησιμοποιεί.

Τα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά 3D NeckBehind σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο λαιμό αφού το σχήμα τους ακολουθεί την καμπύλη του, κάτι που το αναγνωρίστηκε διεθνώς, χαρίζοντάς του το 2014 reddot Design Award.

Με μίνιμαλ σχεδίαση, και όλα τα πλήκτρα να βρίσκονται στα πλάγια, τα στερεοφωνικά ακουστικά LG Bluetooth διαθέτουν την τεχνολογία aptX η οποία διασφαλίζει άψογη μετάδοση του ήχου, ενώ με τη λειτουργία VoLTE/HD, η συσκευή προσφέρει ευκρινή ήχο, με τους χρήστες να απολαμβάνουν κλήσεις με ποιότητα ομιλίας υψηλής ευκρίνειας.

Η πρωτοτυπία της συσκευής έγκειται στη δόνηση με την οποία ο χρήστης ειδοποιείται για μια εισερχόμενη κλήση, και την αποσύνδεση ακουστικών – τηλεφώνου, ενώ για την κατάσταση της μπαταρίας, φωνητικά μηνύματα ενημερώνουν προκειμένου αυτή να επαναφορτίζεται πριν εξαντληθεί….